fbpx

UVI DIGITAL o tinta transparent

Les tècniques d’impressió cada vegada avancen més, oferint mètodes alternatius a acabats tradicionals, proporcionant solucions més econòmiques i/o eficients. Com és el cas de l’UVI digital o tinta transparent.

A Gràfiques Trema comptem amb una tinta transparent que s’afegeix com una tinta més dins la impressora digital, oferint resultats UVI, similars a un vernís brillant. A l’aplicar aquest acabat als teus projectes, es pot obtenir:

Efecte transparent

S’imprimeix una capa de tinta transparent, similar a un vernís brillant.

Sense relleu

Aquesta tècnica, al tractar-se de tinta, no ofereix relleu. Tot i així, es pot solucionar aplicant un stamping a la zona reservada.

Plastificat selectiu sense clixés

Un dels grans avantatges d’aquesta tinta, al ser totalment digital, és que permet ser aplicada en zones seleccionades, sense necessitat de preparar planxes, pantalles ni clixés.

Tirades curtes o mitges a un preu competitiu

El fet de ser digital i de no necessitar clixés abarateix molt els costos unitaris, i també permet fer tirades curtes.

Apte sobre paper plastificat o reciclat

Per tal d’obtenir més contrast, recomanem aplicar-ho sobre papers plastificats o reciclats. En canvi, desaconsellem utilitzar-la en papers estucats brillants, ja que gairebé no s’apreciaria l’acabat.

Grans resultats sobre fons negres o de color

De la mateixa manera, també aconseguirem un gran resultat si ho apliquem sobre fons negres o de color.

Estàs pensant a donar un acabat UVI d’alta qualitat i a un preu competitiu als teus projectes? Explica’ns la teva idea i t’assessorarem sobre les millors opcions per a un millor resultat.

Data

17 oct. 2022

Categories:

Autor de l'article

#somTrema

Comparteix

Facebook Twitter