fbpx

Metal·litzats: No és or tot el que llueix

Dins el món de les arts gràfiques hi ha moltes maneres de reforçar la imatge de marca d’un producte. Una de les més utilitzades és afegir detalls metal·litzats a logotips, indianes o taques de color. Per tal de donar aquest toc metàl·lic que faci destacar el vostre producte respecte a la competència, existeixen diverses tècniques. Us les expliquem:

Papers metal·litzats

Existeix una àmplia gamma de papers metal·litzats i iridescents. En fer-ne ús, aquests es converteixen en els protagonistes del projecte.

Papers metal·litzats
Diferents tipus de papers metal·litzats i iridiscents

Tintes metal·litzades

La tinta metal·litzada té una àmplia gamma de pigmentació en coures, plates i or. Assimila molt la tonalitat del paper i permet aconseguir uns tons càlids.

Detall tinta daurada en projecte de packaging
Detall de tinta metal·litzada aplicat sobre projecte de Packaging

Stamping metal·litzat

Aquesta tècnica permet aconseguir un treball molt regular i brillant partint d’una amplia gamma de pel·lícules. Des de vermells, blaus, verds, plata, coure, or, negres, hologràfics amb diversos patrons. També pot tenir acabat brillant o mate.

Stamping metàl·lic
Mostrari de de gammes de colors metal·litzats per Stamping

Plastificat en or i plata

Existeixen pel·lícules per a plastificar en or i plata. Aquestes ens permeten obtenir un fons metal·litzat on poder fer reimpressions de quadricromia a sobre.

Targetes Trema metàl·litzades
Targetes corporatives de Trema plastificades en daurat

Reserva Serigràfica UVI

Aquesta tècnica es pot utilitzar en una àmplia gamma de colors metal·litzats o brillants. També ens dóna la possibilitat de donar volum. És molt recomanable utilitzar-la per cobertes i àrees de cobertura petites.

Detall Reserva Serigràfica UVI
Detall d’UVI d’una coberta

Totes aquestes tècniques es poden combinar dins un mateix projecte, segons el resultat que vulgueu obtenir. Us atreviu a donar un toc de brillantor?

Data

09 des. 2020

Categories:

Autor de l'article

Robert Serrat

Comparteix

Facebook Twitter