fbpx

Any nou, calendari nou

El Calendari es un eina per tot lloc de treball i un excel·lent regal pels teus clients. Amb múltiples presentacions depenent de l’ús i a qui va destinat.

Calendaris de sobretaula

Es la clàssica piràmide de sobretaula, amb diversos formats, el mes habitual es el de mides 20×10 cm, econòmic i pràctic, s’imprimeixen 6 mesos a cada cara, amb la zona publicitària a un costat o a la part de baix.

Calendari de sobretaula

Calendaris wire-o

Es semblant de format a l’anterior però amb varis fulls (normalment un per cada mes) i una portada on acostuma a anar la superfície publicitària, els fulls estan units a l’espiral o wire-o per la part superior, i com a suport te una piràmide de cartronet una mica gruixut per mantenir el calendari rígid sobre la taula.

Calendari de wir-o de sobretaula

Calendaris de paret

Poden ser de dos tipus i de moltes mides diferents:

-Tipus revista, cosit amb dues grapes i un forat al mig al costat oposat de les grapes per poder mostrar-lo penjat a la paret, acostumen a ser d’un paper de gramatge mig, perquè no pesi massa. La pagina de sobre (una vegada obert) es destina a una imatge, publicitària o ornamental i la de baix amb el calendari del mes, en l’ultima pàgina s’acostuma a posar el primer mes de l’any següent o el calendari anual sencer, la coberta es composa amb l’imatge de l’empresa o producte.

– Tipus Làmina sencera i enquadernat amb wireo i ganxo per penjar, les característiques son semblants a de tipus revista però dona l’opció de imatge o calendari a pàgina sencera i el paper pot ser mes gruixut perquè la manera de penjar-lo (ganxo) es mes resistent.

Calendaris de pot

Es una làmina de cartolina impresa amb el calendari i que s’encola a una estructura de hexàgon de cartró, una vegada muntat es converteix en un posallapisos, el calendari queda amb 3 mesos a cada un dels 4 costats i els dos restants s’hi posa les dades i la superfície publicitària.

Calendari de pot

Calendaris-Bloc

El calendari/bloc pot ser de varies mides i acostumen a ser de varis fulls (mínim 50) tots iguals, impresos a 1 cara i encolats per la base. Cada full te una zona on hi ha el calendari anual, una o dues on hi ha dades publicitàries i la resta queda reservada per poder escriure.
– La mida DIN A3, acostuma a ser per sobre la taula per prendre notes mentre es te una conversació telefònica.
– La mida A4, A5 ó A6 es ideal com a llibreta personal.

Calendari de bloc

Data

24 nov. 2020

Categories:

Autor de l'article

Pere Garriga

Comparteix

Facebook Twitter