fbpx

Parlem amb Júlia Bamala i Marta Pujol creadores del projecte CucutOliva

Que és Cucut Oliva?

Cucut Oliva és un projecte que neix de manera molt natural, sorgeix de la idea del que ens agradaria tenir al voltant en el nostre dia a dia: la nostra tassa de cafè, el planner que ens permet organitzar-nos i que sempre portem a sobre, una espelma que encenem quan estem llegint el nostre llibre preferit, una peça de roba que podem portar per sortir a fer plans amb amics, etc. I tot el que dissenyem, el que volem que ens envolti, ho fem amb la major implicació i delicadesa possible.

Com heu arribat aquí?

Doncs som dues amigues que ens coneixem de tota la vida i sempre hem somiat en tenir un projecte comú que motivi i ens permeti expressar un estil de vida que ens caracteritza.

Un dia durant el confinament, sense saber molt bé per què, vam passar de somiar a començar a fer-ho realitat. Diuen que en els somnis sempre tot és millor, però no us penseu, tampoc és tan diferent 🙂

Què voleu transmetre amb el vostre projecte?

Que la diferència està en les petites coses, en aquells detalls que pensem que passen desapercebuts, però que els notem. Crear productes especials sota una marca on hi tenen cabuda infinitat d’articles diversos, però que tots respiren una mateixa estètica. I finalment demostrar que es poden tocar moltes tecles, però que totes i cada una d’elles són de qualitat.

Tocant tanta diversitat de productes, segur que heu de comptar amb una gran varietat de proveïdors. Quins són els aspectes que teniu en compte a l’hora de treballar amb ells?

Un cop tenim clar com volem que sigui el producte i quines característiques ha de tenir aleshores busquem aquell proveïdor que ens pugui garantir la qualitat que nosaltres volem. Tenim una frase que no volem deixar mai d’utilitzar i que és el perfecte termòmetre per saber que hem encertat i és que quan obrim una caixa d’un proveïdor diem: “és exactament com ens ho havíem imaginat”.

Quan el teu proveïdor et fa saber que cuida les teves idees i el teu producte, creiem que no es pot demanar gaire més. Bé, que acompanyi el preu (riuen) però en això hem de dir que també ens sentim escoltades i valorades.

Que us ha aportat Gràfiques Trema com a col·laborador del vostre projecte?

Quan tens al cap portar a terme un projecte o un producte el que més es valora és la immediatesa amb un resultat òptim. I aquests dos aspectes Gràfiques Trema ens els proporciona.

Una altra qualitat a valorar és que entenen molt ràpidament quin és l’estil que volem i com ha de respirar cada projecte en concret. I això és fruit que han dedicat temps a conèixer Cucut Oliva.

Podríeu definir amb una paraula la relació professional amb gràfiques Trema?

Confiança.

Quins són els propers projectes que teniu al cap?

Ui, d’idees en tenim moltes i algunes ja estan gairebé definides així que segur que ben aviat podrem parlar de papers, mides, troquels i engegar màquines per veure les primeres proves.

Disseny

Cucut Oliva

Projecte

Joc · Un placer conocerte

Data

08 febr. 2021

Categories:

Comparteix

Facebook Twitter