fbpx

Creació de maquetes i prototips a mida

Les maquetes i els prototips ajuden a visualitzar un producte abans de realitzar la impressió i la producció final. D’aquesta manera podem detectar errors, comparar materials i acabats o tenir una mostra real d’un nou projecte que es vol treure al mercat.

Així doncs, les maquetes són fonamentals per a moltes de les feines que ens arriben:

Proves de materials i d’impressió

T’assessorem en els materials que més s’ajusten a les necessitats del teu projecte i en quin tipus d’impressió li serà més favorable segons el material final escollit.

Exemple d'una maqueta de packaging.
Exemple d’una maqueta de packaging.

Mostres per comprovar la viabilitat d’una idea

Davant de qualsevol projecte gràfic, la realització d’una prova o maqueta és clau per a assegurar que la idea s’ajusta a la realitat i assolir un bon resultat final.

Vols saber si la teva idea és realitzable? Explica’ns tots els detalls sobre el projecte que vols dur a terme: la idea, la finalitat, el pressupost i el temps d’execució. Segons aquesta informació, nosaltres t’assessorarem i et prepararem una mostra per tal que puguis comprovar la viabilitat del projecte.

De la pantalla a la realitat!

Exemple d'una maqueta de packaging.
Exemple d’una maqueta de packaging.

Maquetes per testejar les línies de troquel, abans de la producció final

Dissenyem i preparem línies de troquel a la mida de cada projecte, ajustant-les segons les característiques del material escollit. Un cop tenim els perfils de troquel creats, els fem arribar al dissenyador per tal que pugui aplicar-hi el disseny final.

Finalment, imprimim i produïm una maqueta de la línia de troquel creada, per tal de poder validar-la i corregir errors abans d’enviar-la a la impressió final.

Màquina de tall tallant una linea de troquel.
Màquina de tall tallant una linea de troquel.

Prototips per a presentacions de nous productes

Els prototips són ideals per a presentacions de llançament de nous productes o per a comercials i tècnics de vendes. D’aquesta manera, es pot mostrar un exemple del projecte sense haver de produir una gran quantitat d’unitats.

A Gràfiques Trema tenim la capacitat de realitzar maquetes i prototips amb una qualitat molt propera a la producció final.

Prototip amb acabats finals d'una caixa regal.
Prototip amb acabats finals d’una caixa regal.

Necessites una maqueta o prototip? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’escoltarem, entendrem i assessorarem per tal que el teu projecte es pugui dur a terme.

Data

20 abr. 2023

Autor de l'article

#somTrema

Comparteix

Facebook Twitter