fbpx

Els cànisters o tubs de cartró

Estàs buscant un packaging diferent que aporti valor, elegància i presència a la teva marca o producte? Molt probablement els cànisters són la resposta al teu problema!

Què és un cànister?

Un cànister és un envàs cilíndric de cartró format per diverses capes de paper reciclat. Aquest tub es pot folrar tant per l’interior com per l’exterior, proporcionant una gran llibertat de personalització, amb qualsevol tipus de disseny i acabats. A més a més, tant a la base com a la coberta del tub s’hi col·loquen unes tapes, permetent que el producte interior quedi ben protegit i assegurat.

Totes aquestes qualitats el fan un tipus de packaging molt resistent i polivalent, adient per a qualsevol sector que vulgui presentar el seu producte d’una manera més original i exclusiva.

Cànisters de mides i alçades diferents.
Cànisters de mides i alçades diferents.

Mides i tipus de cànister

El cànister és un tipus d’envàs molt versàtil, ja que no només se’n pot personalitzar al 100% el disseny sinó que també compta amb múltiples opcions de diàmetres, alçades i sistemes de tancament.

Per tant, es poden produir cànisters de totes les mides possibles, adaptant-se a la mida del producte que s’hi ha de posar dins.

Per altra banda, des de Gràfiques Trema us oferim quatre tipus de sistemes de tancament:
-Tapes d’alumini. Les podem aconseguir en negre, blanc o platejat.
-Tapes de plàstic. En negre o en blanc.
-Tap bordonat
-Tapa d’encaix

Les dues últimes opcions també van folrades amb el disseny final escollit, permetent una personalització total de les tapes.

Diferents tipus de tapes per a tubs de cartró (cànister).
Diferents tipus de tapes per a tubs de cartró (cànister).

Personalització 100%

Els cànisters, en tractar-se de tubs de cartró folrats, permeten una personalització total del disseny interior i exterior de l’envàs.

A Gràfiques Trema comptem amb una àmplia gamma de papers per al revestiment exterior, fins i tot papers gofrats o texturitzats. A més a més, hi podem afegir qualsevol tipus d’acabat: tintes pantones stampings, plastificat, relleus, UVI, o metal·litzats.

Pel que fa al folre interior, en produccions de petites quantitats oferim revestiments blancs o negres. Però en produccions més grans podem aconseguir més personalització. També podem adaptar-les per a ús alimentari.

Un cànister amb tapes metàl·liques platejades i un altre amb tap bordonat.
Un cànister amb tapes metàl·liques platejades i un altre amb tap bordonat.

Així doncs, les múltiples maneres de personalització i l’àmplia gamma de sistemes de tancament fan dels cànisters una solució elegant, pràctica, resistent i atractiva per a molts projectes de packaging.

Necessites més informació sobre els cànisters? Tens una idea per al disseny d’un cànister? Gràfiques Trema t’assessorarà segons les teves necessitats. Contacta’ns!

Data

01 des. 2023

Autor de l'article

#somTrema

Comparteix

Facebook Twitter