fbpx

Papers que respecten el medi ambient? El certificat FSC

Gràfiques Trema té el certificat FSC. Què significa?

Com a impremta conscient de la problemàtica mediambiental a Gràfiques Trema volem ser part de la solució i per això constem com a empresa certificada FSC. Això significa que obtenim el paper per impressió a través de proveïdors que es basen en una explotació forestal sostenible evitant tales abusives i desforestacions il·legals.

El Certificat FSC (Forest Stewardship Council o Consell d’Administració Forestal) es va crear el 1990 a Califòrnia a causa de la preocupació per part d’empreses consumidores i comercialitzadores de fusta, organitzacions ambientals i de drets humans, de la possible pèrdua dels boscos. Així doncs, busca, de manera voluntària, realitzar avaluacions a empreses forestals o similars per aconseguir i/o fomentar una gestió forestal econòmicament viable, socialment beneficiosa i apropiada des del punt de vista ambiental pels boscos.

La importància d’apostar per processos d’impressió sostenibles

En el moment de crisi mediambiental en el que ens trobem és important que com a part del sistema de producció, els productors tinguem consciència i busquem millorar els processos d’impressió per fer que siguin més sostenibles i sobretot adaptats a les necessitats mediambientals del nostre entorn. És per aquest motiu que posem a disposició dels nostres clients els papers certificats FSC per als projectes que portem a terme.

A Gràfiques Trema estem contents de poder comptar amb aquest certificat que garanteix la custòdia del material assegurant la traçabilitat del mateix a través del sistema de producció. Juntament amb la Certificació ISO 14001:2015 Gestió mediambiental garanteix als nostres clients que tractem els materials i els residus pensant en el medi ambient.

Data

17 maig 2021

Categories:

Autor de l'article

Robert Serrat

Comparteix

Facebook Twitter